Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Tratamente dermato-estetice

Hydrafacial

Hydrafacial este una dintre cele mai frecvent efectuate proceduri estetice din întreaga lume. La fiecare 15 secunde, în medie, o procedură Hydrafacial este efectuată în întreaga lume în 2017.

Detalii

Microdermabraziune

Microdermabraziunea modernă a fost dezvoltată în Italia în 1985. Obiectivul major la acea vreme era de a îndepărta celulele moarte prin aspirare și era destul de inconfortabil.

Detalii

Radiofrecvența

Radiofrecvența a apărut pentru prima dată în America de Nord în 2001 și s-a extins dincolo de clinicile de remodelare corporală și este acum oferită în mod obișnuit în saloanele de cosmetică.

Detalii

Microneedling

Tratamentele de microneedling pot ajuta la rezolvarea unei varietăți de probleme, inclusiv a liniilor fine, a acneei ușoare sau a cicatricilor cauzate de soare și a pielii texturate.

Detalii

Fototerapia

Fototerapia a devenit una dintre cele mai populare opțiuni pentru tratarea petelor, psoriazisului și vitiligo.

Detalii

Peeling chimic

Peelingurile chimice reprezintă procedura prin care se realizează ablația chimică a unor straturi ale pielii, fiind sigură și oferind rezultate finale remarcabile.

Detalii

Oxigenul hiperbaric

Oxigenul este livrat adânc în straturile dermice ale pielii în timpul terapiei cu oxigen hiperbaric, care înlocuiește necesarul de oxigen al dermei și redă suplețea, fermitatea, vitalitatea și strălucirea unui ten tânăr și îngrijit.

Detalii

Terapia PRP

Terapia PRP (Platelet-Rich Plasma sau plasma îmbogățită cu plachete) este procedura folosită de mulți ani, cu foarte mare succes, în estetica facială.

Detalii

Plasma Pen

Plasma Pen este o procedură atât non-invazivă, cât și minim-invazivă ce tratează inestetismele pielii cu riscuri minime și timp scăzut de recuperare.

Detalii

Profesionalism, devotament și pasiune

Iată ce produse folosim pentru rezultate ideale!

Produsele folosite pentru tratamentele de hidratare

 

Produsele folosite pentru tratamentul BB Glow

 

Produsele folosite pentru tratamentul Anti Aging 

 

Produsele folosite pentru tratamentul Peeling Chimic

 

Alte seruri pe care le folosim

 

Echipa Euphoria Dent Art are grijă de tenul dumneavoastră.

Aveți încredere în calitate și profesionalism!