Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Oxigen hiperbaric

Oxigenul este livrat adânc în straturile pielii în timpul terapiei cu oxigen hiperbaric  redandu-i suplețea, fermitatea, vitalitatea și strălucirea unui ten tânăr și îngrijit.

 

Ingredientele active sunt introduse astfel cu ajutorul oxigenului hiperbaric mult mai profund rezultatele fiind vizibile de la primul tratament. In functie de necesitatile fiecarui ten se folosesc diferite seruri cum ar fi: acid hialuronic, vitaminele A, C, E, colagen, botox, care se pot combina pentru a obtine rezultatele dorite.

 

Pielea este hidratată și devine mai fermă. Sinteza colagenului și a elastinei este stimulată în timpul acestui proces, radicalii liberi care provoacă îmbătrânirea sunt distruși, iar efectele pot fi observate imediat.

Ce înseamnă, deci, tratamentul cu oxigen hiperbaric?

Este o procedură non-invazivă, bazată pe o tehnologie spectaculoasă de transformare a oxigenului din aer, de puritate scăzută 16-18%, prin intermediul unor filtre speciale în oxigen de puritate 98%.

 

Acest tip de tratament are efecte de reîntinerire absolut uimitoare. După numai o singură ședință, pielea devine mai netedă, mai luminoasă și mai elastică.

 

În cazul tenului acneic, oxigenul poate fi considerat un adevărat medicament, prin capacitatea sa de vindecare imediată a leziunilor.

 

oxigen hiperbaric Focsani

Există contraindicații pentru aceste tip de tratament?

Dacă vă doriți un ten cu aspect mai neted, mai luminos, fără a apela la alte produse cosmetice costisitoare, care nu oferă rezultate imediate și de lungă durată, puteți opta pentru procedura cu oxigen hiberbaric, în orice moment, fără a exista contraindicații.

 

Acest tratament este sigur, nu provoacă disconfort și nici durere. În final, vă puteți bucura de toate beneficiile sale, rezultatele fiind vizibile, încă de la prima ședință.

Ajunși în acest punct, vom enumera efectele vizibile în urma tratamentului:

oxigen hiperbaric Focsani

 

  • Tenul devine mai luminos, strălucitor
  • Este redată tonicitatea tenului
  • Tenul capătă fermitate și suplețe
  • Ridurile fine dispar, cele profunde sunt diminuate
  • De asemenea, dispar petele pigmentare
  • Procedura are capacitatea de a regla secreția de sebum
  • Aspectul tenului este uniformizat
  • Prin acest tratament, microcirculația sângelui este îmbunătățită
  • Dăruiește o senzație reconfortantă
  • Amplifică eficiența altor tratamente

Pentru o mai bună întreținere a pielii, se recomandă ca acest procedeu să fie repetat în fiecare săptămână. În acest fel, puteți oferi pielii îngrijirea pe care o merită!