Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Hydrafacial

Hydrafacial este una dintre cele mai noi tehnologii de îngrijire a pielii non-invazivă. La fiecare 15 secunde, în medie, o procedură Hydrafacial este efectuată în întreaga lume.

 

Ca urmare a numeroaselor sale beneficii pentru piele, a rezultatelor rapide și evidente, popularitatea tratamentului a crescut rapid și în România.

 

Vă oferim motivele pentru care a venit timpul să o încercați, dacă nu ați descoperit deja această procedură. Pielea ta îți va fi recunoscătoare după doar o ședință!

Ce reprezintă tratamentul Hydrafacial?

Hydrafacial este procedura non-invaziv de curățare, hidratare și întinerire a pielii. Este singurul tratament de hidrodermoabraziune de pe piață care încorporează curățarea, exfolierea, extracția si  hidratarea pielii într-o singură procedura.

 

Hydrafacial

Care sunt pașii tratamentului?

  • Prima etapă a tratamentului constă în curățarea și exfolierea  pielii, oferindu-i tenului un aspect clar, luminos și sănătos. Tehnologia Vortex Cleansing se bazează, de asemenea, pe soluții bogate în nutrienți pentru a ajuta la curățarea în profunzime a porilor, hidratând în același timp pielea.
  • După ce tenul a fost profund curățat, urmează hidratarea acestuia, cu ajutorul unui cocktail de substante nutritive. Aplicatorul Vortex-Fusion introduce aceste ingrediente active in piele, pentru a-l hrani si hidrata in profunzime.
  • Ultimul pas este aplicarea produselor  adaptate fiecarui tip de ten care nu numai că protejează pielea de influențele exterioare, dar o și ajută să își păstreze aspectul sănătos după tratament.

Hydrafacial este o procedură dureroasă?

Este necesară o perioadă de recuperare?

Hydrafacial este un tratament non-invaziv, care folosește cele mai avansate tehnologii din industria frumuseții.

 

Fiind o procedură nedureroasă, vă veți bucura de un tratament liniștitor și, în același timp, foarte eficient.

 

În plus, așa cum am precizat anterior, nu va provoca leziuni sau alte efecte neplăcute asupra pielii.

Un alt avantaj al acestei terapii este că nu există timp de recuperare.

 

În urma procedurii, vă puteți relua activitățile normale.

 

În schimb, tenul dumneavoastră va fi mai curat, mai luminos, mai hidratat și va avea o textură mai fină după o singură utilizare.

 

Pentru o mai bună întreținere a pielii, se recomandă ca acest procedeu să fie repetat lunar. În acest fel, puteți oferi pielii îngrijirea pe care o merită!