Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Implantologie

În ultimul deceniu, știința dentară a făcut progrese remarcabile, iar implantologia dentară este o ramură care a revoluționat medicina dentară. Datorită implantologiei dentare, acum putem păstra integritatea dinților care mărginesc o breșă edentată fără a sacrifica țesutul dentar sănătos prin măcinare. Implanturile dentare sunt o modalitate de a reface dinții pierduți și de a oferi pacienților zâmbetul pe care și l-au dorit întotdeauna.

 

Implanturile dentare schimbă modul de viață al oamenilor. Acestea sunt concepute pentru a oferi o fundație pentru dinți de înlocuire care arată, se simt și funcționează ca dinții naturali. Rezultatul este o restaurare susținută de implanturi care nu numai că vă îmbunătățește aspectul, dar vă ajută să vă recâștigați sau să vă mențineți sănătatea și bunăstarea orală.

Ce este, mai exact, implantul dentar?

Implanturile dentare sunt stâlpi de titan care înlocuiesc rădăcina și oferă o fundație pentru dinții de înlocuire. Acestea sunt plasate chirurgical în maxilar, unde fuzionează cu acesta pentru a deveni o unitate solidă. Acest lucru le conferă o rezistență și o stabilitate incredibile, având în același timp un aspect complet natural în gura ta. Și pentru că sunt fabricate din titan, care este compatibil cu țesutul uman, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la respingerea sau infecția pe care o pot provoca alte materiale folosite pentru proteze.

 

Implanturile dentare reprezintă o opțiune modernă  pentru înlocuirea dinților lipsă. Acesta este format din trei componente:

 • Un șurub din titan care este plasat în maxilarul dumneavoastră și acționează ca o ancoră;
 • Un dinte de înlocuire sau o coroană care arată exact ca dintele dumneavoastră natural;
 • Bontul protetic, conectorul dintre implant și noua dumneavoastră coroană.

 

Echipa noastră de profesioniști în stomatologie se angajează să ofere îngrijire de cea mai înaltă calitate într-un mediu confortabil și relaxant. Vom lucra cu dumneavoastră pentru a crea un plan de tratament individual care să se potrivească nevoilor, stilului de viață și bugetului dvs. Puteți avea încredere în noi pentru a vă oferi servicii excepționale de fiecare dată când vizitați cabinetul nostru.

 

Lipsa unuia sau a mai multor dinți poate avea manifestări asupra încrederii de sine

De-a lungul vieții putem pierde unul sau mai mulți dinți din cauza anumitor factori: accidente, carii avansate, înaintarea în vârstă sau bolile parodontale. De înțeles este că acest lucru nu este tocmai plăcut, atât din punct de vedere estetic, cât și funcional.

 

Nu trebuie să vă mai faceți griji că vă simțiți stânjenit sau jenat atunci când vorbiți sau râdeți, deoarece implanturile dentare vă vor reda încrederea în sine și vă vor permite să mâncați din nou cu ușurință orice alimente vă plac, fără să vă faceți griji cu privire la durere sau disconfort.

Avantajele implantului dentar:

 • Stimulare osoasă;
 • Stabilitate totală;
 • Aspect estetic complet și plăcut;
 • Senzația de dinți naturali;
 • Îmbunătățirea funcției masticatorii;
 • Rezistență îndelungată;
 • Prezintă o rată de succes crescută;
 • Redă încrederea de sine;
 • Îmbunătățește sănătatea orală.

Cine este candidatul ideal pentru tratamentul cu implant dentar?

Nu există un profil de candidat ideal pentru implant. Orice persoană care a pierdut unul sau mai mulți dinți poate beneficia de acest tratament, atâta timp cât nu există condiții locale și probleme generale de sănătate care ar putea contraindica acest lucru. Dacă vă doriți să obțineți imediat un zâmbet complet, atunci vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că fiecare pacient obține rezultatul dorit!

 

Implanturile dentare pot fi inserate la persoane de orice vârstă, începând cu tinerii a căror conformație scheletică este definitivă, până la vârstnicii de până la 90 de ani, dacă nu există alte probleme de sănătate orală sau generală.

 

În același timp, este important să se ia în considerare toate cauzele și tratamentele posibile înainte de a se decide asupra unei intervenții.

 

O regulă generală ar fi că, dacă nu există contraindicații pentru a o face și vă doriți să obțineți zâmbetul pe care l-ați visat, atunci puteți merge mai departe cu planul dumneavoastră de tratament, spre realizarea cu succes a procesului oferi de implantologie!

 

Echipa noastră este pregătită să te cunoască.

Solicită o programare chiar astăzi!