Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Estetică dentară

Stomatologia estetică a devenit, în ultimii ani, una dintre cele mai căutate proceduri. Acestea pot fi folosite pentru a corecta o varietate de probleme dentare, atât estetice, cât și funcționale.

 

Estetica este o specialitate dentară care a apărut din căutarea oamenilor pentru dinți frumoși și un zâmbet complet și perfect, și este, în definitiv, o artă capabilă să îmbunătățească calitatea vieții.

 

Tratamentele estetice înseamnă mai mult decât o simplă schimbare de zâmbet; are un întreg impact asupra vieții pacientului. Ei sunt mai capabili să râdă și să se exprime cu încredere, fără griji sau complexe legate de modul în care sunt percepuți de ceilalți.

 

La clinica noastră, restaurăm și reconstruim zâmbete naturale. Echipa de specialiști a cabinetului nostru stomatologic oferă proceduri utile pentru a vă ajuta să obțineți un zâmbet complet format. Sănătatea dvs. orală va fi restabilită, funcția și rezistența pe termen lung vor fi îmbunătățite, iar dinții dvs. vor arăta minunat ca urmare a tratamentelor pe care le oferim.

 

 

Majoritatea persoanelor sunt nemulțumite de aspectul zâmbetului lor și acest lucru poate avea o influență negativă asupra stimei de sine.

 

Există multe modalități de a îmbunătăți aspectul dinților, iar noi avem o serie de tratamente care vă pot ajuta să obțineți zâmbetul pe care vi-l doriți!

 

Fie că doriți fațete, coroane sau albire a dinților, personalul nostru este aici pentru a vă ajuta în călătoria dumneavoastră spre zâmbete complete și funcționale.

 

Înțelegem rolul unui zâmbet încrezător în viața cuiva. De aceea, facem tot ce ne stă în putință pentru a oferi servicii excepționale clienților noștri, astfel încât aceștia să poată obține rezultatele pe care și le doresc.

Care sunt beneficiile esteticii dentare?

 • Tratament rapid;
 • Proceduri realizate fără durere sau disconfort;
 • Rezultate de lungă durată;
 • Implicarea pacientului în tratament este activă (acesta decide nuanța de alb);
 • Recâștigă funcționalitatea;
 • Armonizarea trăsăturilor faciale este redobândită;
 • Conferă un aspect natural;
 • Redă încrederea de sine.

 

Coroane dentare

Coroanele dentare sunt o modalitate minunată de a vă păstra și de a vă îmbunătăți zâmbetul. Acestea pot fi construite din materiale de înaltă calitate, cum ar fi porțelanul integral sau zirconiul, care vă vor oferi beneficii pe termen lung.

 

 • Coroane dentare din zirconiu

Zirconia este un material excelent pentru a fi folosit la realizarea următoarei coroane dentare. Nu prezintă niciun risc de fractură și este extrem de durabilă împotriva presiunii masticatorii și a uzurii. De asemenea, poți alege dintr-o varietate de culori pentru a se potrivi cu culoarea dinților tăi, pentru un aspect estetic cât mai natural.

 

O coroană dentară este o acoperire pentru un dinte fracturat, care îl "acoperă" complet. Poate fi, de asemenea, utilizată pentru a îmbunătăți aspectul implanturilor prin plasarea ei deasupra acestora.

 

Când ai nevoie de o coroană dentară?

Cum se îngrijește o coroană dentară?

Coroanele dentare sunt o alegere populară pentru o varietate de motive, inclusiv în cazul în care dinții au fost deteriorați. Coroanele dentare sunt opțiunea ideală pentru o viață întreagă de zâmbete cu aspect natural și rădăcini sănătoase.

Igiena orală a pacientului după o intervenție chirurgicală protetică nu este diferită de îngrijirea orală normală, care include periajul dimineața și seara și folosirea aței dentare. Întreținerea pe termen lung va necesita profilaxie sau verificări la cabinetul stomatologic la fiecare șase luni.

Fațete dentare

Fațetele dentare sunt mici bucăți de ceramică care sunt plasate pe suprafața dinților de către un dentist pentru a le îmbunătăți aspectul.

 

Fațetele dentare sunt o soluție fantastică pentru o varietate de probleme orale. Aceste tratamente, spre deosebire de albirea dinților, pot modifica atât culoarea și forma, cât și poziția dinților.

 

Când vine vorba de fațete, pacientul obține o serie de avantaje. În primul rând, deoarece nu este nevoie de timp de vindecare pentru astfel de lucrări dentare, operațiile sunt rapide și simplu de realizat.

 

Fațetele mai au un avantaj: nu se pătează, rămânând albe, ca tu să te bucuri de zâmbete perfecte, de un alb strălucitor!

 

Structura fațetelor dentare reprezintă modul în care acestea se lipesc între ele. Adezivul formează atât legături mecanice, cât și chimice cu dinții, rezultând o fixare fermă, care nu se va desprinde și nu se va uza în timp.

 

Albire dentară

Albirea dinților se numără printre cele mai frecvente tratamente estetice, datorită procedurii rapide și a rezultatelor favorabile. Oferim pacienților noștri metode de albire a dinților plăcute și nedureroase, sigure, accesibile și eficiente. Personalul nostru de stomatologi este pregătit să se asigure că putem oferi clienților noștri proceduri eficiente și neinvazive de stomatologie estetică.

 

Stomatologia estetică trebuie să se desfășoare întotdeauna într-un mediu sigur. Încercăm să învățăm și să implementăm cele mai eficiente și sigure proceduri de albire a dinților, astfel încât clienții noștri să aibă nu numai zâmbete albe, ci și experiențe plăcute după tratamente.

 

Care sunt cauzele care provoavă îngălbenirea dinților?

Putem veni cu o listă lungă de motive care stau la baza îngălbenirii dinților, precum și cu obiceiuri zilnice care ar putea contribui la aceasta. Iată despre ce este vorba:

 • Consumul excesiv de alimente și băuturi care au un conținut ridicat de pigmenți, cum ar fi cafeaua, vinul roșu, sosurile roșii, afinele, fructele de pădure și așa mai departe.
 • Igiena necorespunzătoare, evitând cele două periaje obligatorii, folosirea aței dentare și neprezentarea la cabinetul stomatologic pentru periajul profesional și controale;
 • Acumularea de placă bacteriană și tartru;
 • Anumite traumatisme dentare;
 • Obiceiurile vicioase, incluzând fumatul.

Cât timp își va păstra zâmbetul meu strălucirea?

Efectele unei albiri dentare profesionale, efectuate în cabinetul stomatologic, pot dura pentru mult timp, dacă urmați cu atenție instrucțiunile. Pentru a vă păstra dinții albi cât mai mult timp posibil, trebuie să mențineți o igienă orală excelentă și să acordați o atenție deosebită anumitor practici care ar putea avea un impact asupra aspectului estetic al dinților în timp. În această situație, vorbim despre lucruri precum consumul excesiv de cafea, mesele sau băuturile cu pigmenți puternici sau fumatul.

Cât de albi pot deveni dinții după tratament?

Dinții pot fi albiți până la maximum 6-12 nuanțe prin proceduri dentare corecte, sigure și sub atenta supraveghere a medicului stomatolog. Procesul poate fi repetat de câte ori este necesar până când obțineți nuanța de alb dorită.

 

Echipa noastră este pregătită să te cunoască.
Solicită o programare chiar astăzi!